איך למחוק את החשבון שלך ב-Dream Interpreter AI
הוראות רשת
- התחבר לחשבון שלך.
- בחר חשבון מהשורת ניווט.
- לחץ על כפתור מחיקת החשבון.
- החשבון שלך וכל הנתונים שלך ששמרה מערכת Dream Interpreter AI יימחקו בתוך 30 ימים.
שים לב שאם יש לך מנוי, עליך לבטל אותו ולחכות שהוא יפוג לפני שתוכל למחוק את החשבון שלך.
הוראות ניידות
- התחבר לחשבון שלך.
- בחר בלשונית יומן החלומות.
- לחץ על מחיקת חשבון ואשר שברצונך למחוק את החשבון שלך.
- החשבון שלך וכל הנתונים שלך ששמרה מערכת Dream Interpreter AI יימחקו בתוך 30 ימים.
- כדי לבטל את המנוי שלך, עליך לעשות זאת דרך הפלטפורמה שבה נרשמת.
אם אתה עדיין נתקל בבעיות בעת מחיקת החשבון שלך, אתה יכול לפנות אלינו בכתובת[email protected]